Friday, December 18, 2015

Pink Lace


English Factory Pinky Lace Dress via Shopbop | Steve Madden Heels


As many of you know by now, I can never quite turn down a pretty dress. Apart from wearing a classic black or red for this holiday season, I've also been drawn to pretty pinks and pastels. This Shopbop dress is one of my absolute favorites, and I adore the beautiful crocheted lace details. I'm loving adding a little more pink into my wardrobe as well for the fun holiday festivities this year, and I've rounded up a few fun options for you below! 


Have a wonderful weekend!
xoThank you to Shopbop for sponsoring this post! 


17 comments:

 1. This dress is so gorgeous!! I'm in love with this look :)

  www.maggiealamode.com

  ReplyDelete
 2. We love this color for elegant outfits and this dress is very lovely!

  http://www.inatrendytown.com

  ReplyDelete
 3. So stylish! :)

  http://bellasstyle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. No doubt this is an excellent post I got a lot of knowledge after reading good luck. long dresses

  ReplyDelete
 5. Nhờ thành phần dưỡng chất và dược chất đa dạng như vậy mà công dụng của nhân sâm hàn quốc tại hcm cũng vô cùng phong phú giúp con người bồi bổ sức khỏe và ngăn ngừa, điều trị nhiều thể bệnh khác nhau.

  ReplyDelete
 6. Nhân sâm nhan sam han quoc là một trong những loại thảo dược tự nhiên, có mặt ở rất nhiều quốc gia trên thế giới như Nhật Bản nhân sâm hàn quốc chính hãng, Hàn quốc, Hoa Kì... Trong các loại nhân sâm kể trên thì nhân sâm hàn quốc luôn được hàng triệu nhan sam han quoc người trên khắp thế giới săn lùng và tìm kiếm bởi những giá trị tuyệt vời. Từ xưa đên nay những công dụng của loại nhân sâm này vẫn được mọi người lưu truyền và ứng dụng vào trong đời sống đặc biệt là chăm sóc sức khỏe của con người sam han quoc. Củ nhân sâm hàn quốc chính là nhân sâm Hàn Quốc ở dạng tươi chưa qua sơ chế thành các sản phẩm. nhân sâm hàn quốc 6 năm tuổi có những vai trò và tác dụng vô cùng to lớn đối với con người.

  ReplyDelete

 

design + development by fabulous k